Event och festival

Tillsammans skapar vi unika rockevent

MED PASSION FÖR EVENT!​

- där rock och öl möts

HEAVY METALE upplevs bäst på festival! Vi anser att det enda som är viktigt nog att dela är kärleken, passionen för musik och riktigt god öl. Rockare finns överallt i alla samhällskikt, i alla åldrar, i alla länder och är helt oberoende av kön och sexualitet. Många av oss rockare har tom riktiga jobb och lite pengar över som vi kan spendera på högljudd musik och smakfullt vald öl. Det är kombinationen av öl och rock som gör att Heavy MetAle existerar. Vi finns för att göra världen till en rockigare och roligare plats. Vi hör helt enkelt hemma där öl och rock möts, vilket allt som oftast innebär någon typ av evenemang!

Festivaler: Vi förstärker varje koncept och ser till att skapa mervärde för våra partners och deras kunder/publik, vare sig det gäller festivaler, profilöl eller kundevent. Vi bygger upp barer, vi skapar viplounge, vi kan tillhanda hålla eventpersonal och vi ser till att festivalen får en egen profilerad öl.

Dryckesleverantör: Oavsett vad du har för event, kan vi leverera drycken, vi har ett eget microbryggeri, vi samarbetar med flera bryggerier i Sverige och vi importerar kvalitet vad gäller både öl, vin och cider i små och stora volymer och till låga priser.
Import öl vin och cider
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019
Hantverksöl: Ekologisk Svensk hantverksöl
Eventpersonal: Hyr din eventpersonal hos oss. Vi har pigg, glad och engagerad personal som på ett flexibelt och lösningsorienterat sätt ser till att dina kunder/gäster/besökare får en fantastisk upplevelse på plats.

Kontakta oss för mer information

Jobba som eventpersonal hos oss!