Snörsjölager

33CL – LAGER – ALK 5,0% VOL

   Tillverkad i Sverige

När dimman drar in över Snörsjömossen känns naturen ända in i själen. Det är en något skrämmande känsla när sikten försvinner. Varje nytt steg blir en aning osäkert. De andra sinnena skärper till sig och nyanserna i dofter och smaker förstärks.

Göstas Snörsjö Lager är en lager med bara naturliga råvaror där man, om man blundar och känner efter, kan återfinna en mild smak och doft av skog och hjortron. Gösta var en man från Snörsjö som värnade om naturen och om sina medmänniskor. Han var en man som visste hur man styrde stegen rätt även om sikten inte var klar. Snörsjölagern är en snäll lager, en som inte gör så mycket väsen av sig men har en angenäm ton och är en sådan där öl som man vill ha många av, i synnerhet de lite varmare dagarna eller när man jobbat hårt och törsten gör sig påmind. Humlen i Snörsjölagern är tettnanger en mild humle där våra tankar går mot ljung, skog, hjortron och tall.

Etikettens fantastiska foto över myren har Göran Ebenhart tagit och vi kan inte nog uttrycka vår tacksamhet över denna dimhöljda magiska natur som återspeglas i Görans foto och som vi får lov att använda som vår etikett.

Smak

Beska 2/10
Sötma 4/10
Fyllighet 3/10

Humle

Columbus
Tettnagner

Köp och beställ på systembolaget