ROCK YOUR BUSINESS
kommer lastat till dig!
Anpassade kundevent med säkerhet i fokus!
Egen bar, foodtruck, serveringstält, scen, och profilerad utställningslokal på valfri plats exklusivt för dig och dina medarbetare/kunder eller för en privat tillställning.

Världen stänger ner och musiken tystnar, företagen och kunderna separeras ifrån varandra. Hela världen blir digital och det fysiska mötet försvinner. Vårt event- och festivalteam tänker annorlunda, vi tar festivalen till dig! Du kommer kunna presentera ditt företag på ett nytt roligare och rockigare sätt. Med säkerheten främst ordnar vi event utomhus, vi ser till att alla har gott om utrymme. Med tre eventcontainrar, serveringstält med lounge, foodtrucks och en scen så ställer vi upp en komplett arena för säljträffar, produktlanseringar, avdelnings kickoffer etc.

I vår scencontainer finns en inbyggd ledskärm där ditt företags logga eller ett valfritt budskap kan pulsera under hela eventet. I vår extra belysta utställningscontainer kan du få till en exklusiv mässmonter att presentera dina produkter i.

När det gäller mat har vi bra samarbeten med olika typer av exklusiva foodtrucks som ger eventet en riktig festivalkänsla. Givetvis ser vi också till att det finns god öl. Vi kan även se till att det finns trevlig eventpersonal på plats i baren om ni inte vill agera bartendrar själva. Vårt Rock Your Business koncept är covid19anpassade och skräddarsys för både stora och små grupper.