Virtuell Ölprovning

Ställ inte in gemenskapen!

Om ölprovningen
Fantastiska öl och utifrån omständigheterna funkade teams bra. Intressant och kul att det funkade digitalt. Bra event, goda öl Bra upplägg, bra nivå på information. Man kan ta till sig vad som sägs. Riktigt bra. Rolig och välarrangerad. Avslappnat. Roligaste Corona aktiviteten. En trevlig och lättsam aktivitet, ett bra subsitut för en riktig prövning. Ett fantastiskt sätt att uppleva en provning i Pandemi-tider! Bra online alternativ i dessa tider. Fantastiskt bra koncept. Funkade riktigt bra, viss oro för att hälla ut alla öl i tangentbordet.

STÄLL INTE IN! TÄNK NYTT! ROCK YOUR BUSINESS
- med en virtuell ölprovning!

BOKA IN DIN AVDELNING PÅ EN GUIDAD ÖLPROVNING
Med covid19 tystnade musiken, skratten sattes i halsen, dörren stängdes för de viktiga teambuilding-aktiviteterna med kollegorna. Allt ställs in och alla stänger in sig.

TÄNK ANNORLUNDA, TÄNK NYTT!
Heavy MetAle erbjuder virtuell ölprovning med Rock ́n ́roll-feeling. En goodie-bag med snacks och några riktigt spännande öl att prova tillsammans med dina kollegor. Våra ölguider tar med er på en spännande resa i ölhistoria och bryggprocess, och guidar er genom smakupplevelser från en mild lager till en humlekraftig IPA. Vi levererar ölprovar-väskor till ert företag. Ni ser till att era kollegor får väskorna i tid för provningen. Ni bokar upp en mötestid i Teams, Zoom eller Google Meet och skickar ut inbjudan till samtliga deltagare. Där bjuder ni också in våra ölguider.

STÄLL INTE IN GEMENSKAPEN! BOKA EN DIGITAL AW

INNEHÅLL ÖLPROVAR-VÄSKA (PRIS FRÅN 295 kr /ölprovarväska)
Återanvändbar väska
4 olika öl á 33cl (Lager, India Pale Lager, Pale Ale, India Pale Ale)
Heavy Metale ölunderlägg
Malt och humle för doft och smak
Information om öl

Alternativt innehåll:
Ölkorv
Torkat kött (Nöt, Älg, Hjort, Ren)
Chips
Choklad alt. lyxig Chokladask
Heavy MetAle ölöppnare

Hör av dig för mer information eller offertförfrågan.
Vi ser fram emot att rocka loss tilsammans med er!
LOVE, HOP AND ROCK ’N’ ROLL

ÖLPROVAR-VÄSKA från 295kr/väska

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO