Cigar City Rats Invasion

Nä, jag kunde inte låta bli. Jag vet att det är ostigt, men jag kunde inte låta bli. Köpte ett par lite knöliga öl att få tag i när svågern skulle beställa via nätet, och då landade Cigar City Invasion hos mig. Och jag kunde inte låta bli att göra en sån där lite b-aktig koppling till musik… samtidigt som jag INTE valde IRON MAIDENS invaders-låt. Nä, istället blev det lite enkel gladpop. Hår-rock. RATT! Den här skivan är bättre än vad du tror, lite som ölen. Bra beska i den tycker jag, skönt rosa burk (eller? jag är rätt färgblind så den kanske är en helt annan färg egentligen..?) med skäggig snubbe på. dessutom den bästa av de tre öl jag fick hem, där jag tyckte den största besvikelsen var Lizard King. Den var riktigt trist, tyvärr. På bilderna kan du förresten se lite av hur köket blev, med stenväggen som är bakom köksskivan. Liiiite trevligare att dricka pale ale och lyssna på musik nu än när det såg ut så här så undertecknad var tvungen att fly landet…!

Så. Låt råttorna invadera ditt privatliv och njut av en bra öl!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *