Gäst: A Fair Judgement

A Fair Judgement är kanske den blogg som förändras mest av alla som eder Rebellängel följer. Vissa tider kan det vara totalt stiltje, för att andra leverera ett crescendo i form av avancerade och fylliga serier dedikerade till en viss artist, festival eller annan företeelse. En sak är dock alltid säker – det blir alltid bra. Aldrig trist, alltid initierat och insatt. Och väl balanserat. A Fair Judgement är helt enkelt ett ”måste läsa” för dig som vill veta saker om hårdrock.

Som om det inte vore nog så har A Fair Judgement dessutom en extra cool tävling kopplad till den här galenskapshelgen. Masa dig dit genast för en frågesport som ger dig chansen att vinna snygga mössor från Heavy MetAle!

1) Vad har du för dig för tillfället?
Den senaste tiden har det varit väldigt mycket annat som tagit tid från bloggen och det har gjort att jag inte hinner lyssna lika mycket på musik som tidigare. Det här är extra påtagligt då mina träningstimmar ökat och jag föredrar att träna utan musik. Men jag försöker att komma på lite roliga saker att skriva om då jag emellanåt saknar det. Får se vad framtiden visar.


2) Vilken är er favoritdryck just nu?

Kollar man Untapped skulle man tro att det är Mariestad Continental men det är det inte. Det var länge sedan jag drack en sådan där riktigt fantastisk öl men valfritt från Amager Bryghus. Norra Europas bästa bryggeri!


3) Vad lyssnas det på?

Det var ju det här med att lyssna på musik då ja. Vägrar mer eller mindre åka kollektivt numera så det blir inte så jag stänger inte ute omvärlden med musik längre. Men Iron Maidens ”The Book of Souls” är bra och detsamma gäller Limbs ”Terminal”.
Tja. Ska vi spela någon av dem då? Nej. Det ska vi inte. Istället ska vi spela FISH, som jag verkligen förknippar med en av de där långa svepande artikelserierna som A Fair Judgement kan bjuda på!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *