Gäst: Cut Up

cutup

Cut Up

Bomber och granater, Cut Up skär upp tystnaden med sin fläskiga death metal. Ett riktigt kraftpaket som kan hålla dig i handen när du känner dig ensam. Jag kollade lite med Anders Bertilsson (gitarr) hur läget var för tillfället.

1) Vad har bandet för sig för tillfället?
I skrivande stund är det mest repande, men jag misstänker att det snart börjar bli väldigt livat i låtskrivarluckan. Under tiden får folk gärna lyssna in sig på vårt debutalster ”Forensic Nightmares”, kolla in våra videos, vår hemsida och vår merch! Och håll ett öga efter gigs, för det kommer.

2) Vilken är er favoritdryck just nu?
Ge mig bara en tjeckisk lager (håll ipor/apor osv. borta) så är jag nöjd!

3) Vad lyssnas det på?
Senaste veckorna har jag haft Morbid Angel och Vader i lurarna/högtalarna. Det går ju i vågor, lite vad man känner för i stunden. Nya Slayer och nya Hate Eternal har också rullat ett par gånger. Symphony X nya platta var inte helt dum heller, Michael Romeo är kung!

Word på den Anders! Nu gör ni er själva en tjänst och kollar in Cut Up på Facebook och Spotify. Ta även en titt på deras hemsida för att tjacka snygga outfits. Du kan inte gå runt och se ut som en luffare!

Kolla även in Rebellängeln’s recension av plattan här om du missade den då det begav sig. Gjorde du det, så borde du även skämmas lite.

”Burial Time”

”A Butchery Improved”

 

2 reaktioner på ”Gäst: Cut Up”

  1. Lösen? Päronsoda! -äh, larva dig inte nu! -Paltbröd!…med DÖDSFLÄSK, passera!. Fan vad glad man blir när någon mer än en själv diggar senaste Symphony X-plattan. Ja Michael Romeo är sannerligen Kung. Och Cut Up, det är också Kung. 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *