Gäst: Spader Ess

Gillar du rock’n’roll, träsnideri (!) och finurliga texter så är är bloggen Spader Ess något du bör ha i läslistan. Där huserar nämnde Spader, tillsammans med Polarn Per, och hittar på allehanda roligheter.
Vad har du för dig för tillfället? Har inte riktigt hunnit komma igång med allvarligt bloggande och Recenserande efter semestern, ännu. Jobbet skall ju ha sitt. Dock trillar det in mer ny (och en del gammal) musik som jag försöker ta mig igenom. Även om det under sommaren varit väldigt mycket oldies som gällt.

Vilken är er favoritdryck just nu? Ale i de flesta former. Skulle vilja kunna säga Heavy MetAle, men jag har ännu inte haft nöjet att smaka någon produkt därifrån. Med att vi har lämnat den varmare perioden bakom oss så känner jag att smaklökarna börjar sikta in sig på lite mörkare produkter, så mot December har jag väl hamnat i Stout träsket.

Vad lyssnas det på? Det lyssnas på rätt mycket som vanligt. Hade en biltur häromdagen med en musiktokig kollega som spelade ”Killing Joke” vilket är ett band som jag totalt missat och måste lyssna ikapp mig på.
Annars har jag under sommaren njutit mycket av gamla godingar. Av det lite nyare så har jag lyssnat en del på Haddock, Ghost och skall strax försöka sätta tänderna i Clutch och Ugly Kid Joes senaste plattor härnäst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *