Mot Gefle Metal Fest!

Egentligen är det helt sjukt, spelschemat. Fan, första gången jag såg det blev jag nästan förbannad, för hur ska man hinna med att ta en öl när det inte finns några gluggar alls, nästan? Sen blev jag bara glad. Galen uppställning faktiskt, och hur jag ska hinna med allt vet jag inte riktigt, Se själv:

gefle-metal-fest-spelschema-2016 GMF-Final-Poster

Ska vi bara hålla oss till ”måste se” så snackar vi alltså ändå om:

 • KREATOR
 • BEHEMOTH
 • AT THE GATES
 • OVER KILL
 • ABBATH
 • AMORPHIS
 • CANDLEMASS
 • AVATARIUM
 • DESTRUCTION
 • MANTAR
 • SPORTLOV
 • DARK TRANQUILLITY
 • VADER
 • VALLENFYRE
 • DR LIVING DEAD .

.och då har vi knappt noterat namn som ANTHRAX, IHSAHN eller MISERY LOVES CO. Kort sagt, det lär bli en helvetes bra helg, och det vore kul om du kom fram och sa hej. Jag är en av de tunnhåriga med svart hårdrockstischa så det kan inte finnas så många! (Skojar bara, det finns väl prick hur många såna gubbar som helst på stället… MEN: jag hjar bland annat packat min BEHEMOTH-fotbollströja, och min MGLA-tischa med omslaget på ”Exercises In Futility” på magen/bröstet. Någon av dem är det sannolikt att jag har på mig. Och tatueringar, en japansk sleeve på ena sidan., lite rosor, knivar och annat på andra armen. Ser du det, säg ”Chief” så märker du.

Om inte – hang tight. Ska försöka ta lite bilder som kan visas upp här vad det lider. Min tanke är att bara vara ledig och njuta, så det blir knappast speciellt mycket text, men du vet ju vad man säger… en blid säger mer än tusen ord. Stay tuned för bilder!

1 reaktion på ”Mot Gefle Metal Fest!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *