Rebellängeln byter jobb – då kan du vinna en platta!

CONVERGE döpte sin senaste fullängdare till ”All We Love We Leave Behind” efter känslan av att vara på turné. Att lämna familj, vänner, släkt och allt man egentligen älskar efter sig för att göra något man måste göra. Det beskriver, tycker jag, verkligen den där känslan av att slitas mellan två världar, där den ena är den vanliga, trygga älskade familjesituationen som kanske får betraktas som privat och den andra är viljan att följa ett kall, att genomföra något och som kanske kan betraktas som professionell.

Eder Rebellängel är ju verkligen inte CONVERGE.

De är någon form av… ja… hardocrepunkiga rock’n’roll-bestar, medan Rebellängeln är en kontorsråtta, men lik förbannat är det relevant. Idag börjar undertecknad ett nytt jobb, ett som jag redan innan det har börjat inser kommer att kosta en del av det privata livet. Jag kommer att få lämna en del av det jag älskar bakom mig för att kunna fullfölja det här.

Och gissa vad?

Jag har ett extra ex av just den här skivan. CONVERGE ”All We Love We Leave Behind”. Och du kan vinna den. Reglerna är enkla, allt du behöver göra är att lämna en kommentar på inlägget med en motivering om varför du borde ha plattan!

13 reaktioner på ”Rebellängeln byter jobb – då kan du vinna en platta!”

 1. Kul med nytt jobb, vet inte om jag ska säga grattis eller inte, med tanke på den tid det kommer att sluka.
  CONVERGE är riktigt bra, en skiva som jag iofs redan äger på Vinyl, dock funkar det ju inte med Vinyl i bilen som jag tillbringar mycket tid i, så varför inte ett ex där med 🙂

  1. Chief Rebel Angel

   …riktigt kul med nytt jobb. Första veckan avklarad, och det här blir nog bra.
   Du får inte skivan då, när du har ett ex (fast på vinyl).
   Den måste gå till bättre behövande. Men misströsta inte. Det kommande Veckotipset kommer ge nya chanser att vinna en platta…

 2. Ja roligt med nytt jobb men jag hoppas du inte offrar för mycket nu som du kanske kommer att ångra efteråt.

  Converge? Hört talas om dem sedan urminnes tider men faktiskt aldrig hört. Så jag övertar gärna den där skivan så att jag kan åtgärda det.

  1. Chief Rebel Angel

   Okej – det räcker gott i den här konkurrensen.
   Skicka adressen (chief-rebel-angel@hotmail.com) eftersom jag slarvat bort den sen innan så kommer ett stycke hardcore-stök på posten!

 3. Lycka till nu på nya jobbet. Hardcore är inte min kopp kaffe så jag ska inte ens försöka ;-)…
  Hoppas vi ses på Spiritual Beggars eller Avatarium och Grand Magus.
  Jocke…

 4. Är inte alls ute efter skivan, utan vill bara lyckönska till ditt nya jobb. Hoppas att allt blir som du hoppats på…

  1. Chief Rebel Angel

   Tack Diamond. Det hoppas förstås jag med. Och dessutom misstänker jag att det hänger ihop med hur man gör det. Det blir ju liksom vad man gör av det…! 🙂
   (du får heller inte skivan då, men får man fråga varför du inte är ute efter den? Inte din grej, har du den redan…?)

 5. Nej, precis, det här är inte min grej. Nu må jag låta lite dömande, men denna typ av ”hipsterhardcore” har jag väldigt svårt för. Nu har jag i och för sig inte lyssnat ordentigt på converge någon gång, men det jag hört har inte fallit mig i smaken.
  I takt med att man blivit äldre, och tiden liksom inte riktigt finns där som den gjorde förut, så kör man lite mer på säkrare jaktmarker, så att säga…! Och då faller gärna sånt man normalt sätt inte gillar bort, tråkigt men sant…(för mig vill säga)

  1. Chief Rebel Angel

   …det är lugnt. Jag lyssnar inte alls mycket på sånt här själv, och har verkligen full förståelse för dig. Var nyfiken bara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *