Rebellängeln Citerar: David Coverdale. Om varför du ska beställa White Wheatsnake!

Du vet väl att du numera kan beställa öl från Heavy Metale Brewery till ditt Systembolag? Man gör det för tillfället som privatimport, vilket innebär att du måste köpa minst en låda, och det finns antingen Crucified Barbara In The Red eller White Wheatsnake att välja på. Eftersom det kan vara knepigt att peta i sig tjugo stycken av samma sort så har bossarna här på Heavy Metale gjort ett genidrag: en mixlåda. Den kan du gott beställa, och sen delar du med en kompis. För att peppa dig extra mycket tänkte jag dessutom bjuda på lite bilder från senaste gången jag var i bryggeriet…

Bryggeriet 1 Bryggeriet 2 Bryggeriet 3 Bryggeriet 4 Bryggeriet 5 Bryggeriet 6Heavy Metale brewery 7

Som om inte det räckte så har jag snott Jespers bild av David Coverdale som omslagsbild på detta måndagens citat, den som kommer från artikeln om nya skivor att sukta efter 2015, och anledningen är enkel. Citatet handlar denna gång – om man vill tolka det så, och det vill vi ju, om att testa White Wheatsnake!

”Jag tror att vi har två väldigt viktiga uppgifter i livet. Den ena är att inse vilka vi egentligen är, och den andra är att uppleva så mycket som möjligt av livet”

David Coverdale

I korta ordalag – du är en beerdrinker, och det är bara att erkänna. När du gjort det tycker David att du kan smaka den här ölen. Personligen var det ett tag sen, men såhär tyckte jag när det begav sig!

Sist men inte minst… vi kör väl en låt på det? Som passar?
Med du lyssnar på Slide It In med WHITESNAKE så kan du glida in på Systembolagets hemsida och lyda David!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *