Rebellängeln Citerar: David Lee Roth, VAN HALEN

Det som rapporteras i medierna både förvånar och skrämmer mig en del.

Sverigedemokraterna så stora?

Jag fattar faktiskt ingenting. Hur kan ett parti bestående av skurkar med en retorik och ett sätt att skylla på allt och alla andra än sig själva ha fått sådant fotfäste i det här landet? Övergår mitt förstånd. Helt. Därför ska vi med glimten i ögat kika lite det här med diskriminering här på Rebellängelns lilla hörna av svammel. Och vi gör det med mister ”jag har ingen som helst koll på jämlikhet mellan könen”, David Lee Roth. Det är väl taget från karl’ns glansdagar, kan tänka:

”Jag är inte den som diskriminerar. Jag har legat med både svarta och asiatiska kvinnor. Jag har faktiskt legat med en svart kinesiska.”

David Lee Roth, VAN HALEN.

Ja. Jag kan ju faktiskt inte tänka mig så mycket värre uttalanden ur ett politiskt korrekt hänseende, men mitt i all sin plumphet finns det lik förbaskat ett korn av sanning. Vi är liksom lika under skalet. Det är vad som räknas. För tillfället kan jag inte riktigt tänka mig att herr Lee Roth har så stor framgång bland kvinnorna, lyssna på VAN HALEN live och hör en föredetting kraxa…


Sist men inte minst: ska man döma folk överhuvudtaget så kanske det här är rätt kriterier… hihi…

fördomar

Glad måndag, folks. Var snälla mot varandra. Oavsett. Inte minst för att SLAYER har sagt att det snart är för sent att ångra sig… ”Repentless” kommer den 11:e september. Whoohoo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *