Rebellängeln Citerar: Glenn Hughes. Som retar högre makter…

Du vet ju att helgen varit helt galen. 48 timmars vansinne. Inlägg dygnet runt, tävlingar och annat. Fantastiskt gensvar, och väldigt kul – även om jag kan tänka mig att chef Lina är rätt mörbultad såhär efter nattmanglandet.

Det betyder ju ändå inte att vi vilar på hanen nu. Givetvis kommer – som vanligt – ett Citat såhär på måndagmorgonen och om jag förstår saken rätt så kan det tänkas att Hopmaestro har material att fyra av under veckan. Dessutom kommer ju Mörkaste Småland till helgen som kommer, och där har du chansen att träffa Heavy MetAle-gänget samt smaka den helt nylanserade ölen. Och ja. Visst kommer det ramla ut grejer här på siten då med. Som om det behövs. Med tanke på allt som publicerats den här helgen så har du väl att läsa en bra stund framöver, och för att ge dig en bra ”in” så tar vi et Citat från gubben med rösten. Glenn Hughes. Jag är svag för honom, och det märks tydligt i recensionen med VOODOO HILL.

”Jag kallar det inte religion.
Jag kallar det medveten kontakt med min Högre Makt.
Jag väljer däremot att kalla honom Gud.
Jag brukade kalla honom Glenn, men det gjorde honom bara förbannad”.
Glenn Hughes

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *