Rebellängeln Citerar: Lemmy, Motörhead

MOTÖRHEAD har släppt nytt alldeles nyss. ”Bad Magic” heter plattan, och den är riktigt vital. Det är däremot inte frontfiguren och huvudpersonen ifråga, Lemmy Kilmeister. Han är riktigt illa däran, och häromdagen fick vi följande kommentar på bandets Facebooksida:

“Regrettably Motörhead have had to cancel their Dallas and Houston appearances. Saxon will still be playing in each city (please check local media for up-to-date venue information). Lemmy fully intends to resume touring duties as, and when, his doctors give him the all-clear.
STAY TUNED FOR FURTHER UPDATES, and as always, THANK YOU for your support, understanding and good wishes.”
Vänner, jag är lite rädd för att tiden och legendens leverne har hunnit ifatt honom. Att det snart är game over, i alla fall vad det gäller att flänga runt jorden och gapa i mikrofoner från scen. Det är kanske inte speciellt konstigt, man härjar inte så som Lemmy gjort, så länge, helt ostraffat. Dessutom biter väl åldern honom i baken snart. Inte för att dte hörs på ”Bad Magic”, men ändå. Och givetvis ska vi ta ett citat av just Lemmy då, samt lira en låt. Letar du läsning rekommenderar jag dessutom biografin ”White Line Fever”, en av de roligaste rockbiografierna jag läst.

 

”Whatever you do, always stay one step ahead of your hangover”

Lemmy Kilmeister, Motörhead

Sorry Lemmy. Det där får du nog omvärdera nu, annars finns det bara ett sätt att komma undan baksmällan för alltid. Och det vill vi inte att det ska hända, capiche?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *