Rebellängeln Citerar: Nikki Sixx, MÖTLEY CRÜE

Ohhhh…. kolla in bilden!

Det där är så sjukt mycket nostalgi för min del, jag tänker på när jag fick en utskällning på musiken i skolan för att jag hade med ”Theatre Of Pain” när vi skulle visa omslag för varandra, eller när jag på den efterföljande lektionen fick förklara att det inte rörde sig om satanister som spelade, trots att det minsann finns pentagram på maskerna på omslaget.

Bureskolan, FTW. Hem och Skolas hemvist, land of the insane. Passar bra som uppföljning på gårdagens Besatt av METALLICA ”..And Justice For All”-inlägg, tycker jag.

”Jag skulle vilja kommentera ett rykte om att jag dog igår. Jag menar, kom igen, ha lite tålamod. Min tid kommer men det är inte dags riktigt än.”

Nikki Sixx, Mötley Crüe

Underbart. Vi spelar väl ”Kickstart My Heart” för att få igång måndagen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *