Rebellängeln Citerar: Robb Flynn, MACHINE HEAD

Jänkarna MACHINE HEAD är verkligen superheta just nu. Inte nog med att man är brinnande aktuella med senaste given ”Bloodstone & Diamonds”, man kommer även till Sverige för att gigga här mot årets slut, och dessutom har eder Rebellängel gett en plats i sitt dream team till frontmannen Robb Flynn. Dessutom räcker inte det. Vi ska även ha hans kommentarer från Close-Up Magazine, som har en serie som handlar om rock’n’roll-hjältars tatueringar och vad de betyder för dem.

För Robb Flynn verkar det inte betyda allt för mycket alltid.

Bilden som förekommer i Close-Up nummer 168 (köp tidningen snåljåp, så får du en bra bild och allt annat förutom detta ynka citat!) har du nedan, men det coolaste är inte bilden. Det är kommentarerna till respektive bläck.

Robb FlynnAllra coolast blir det när Robb kommenterar sin dolk på den vänstra axeln. Efter ett ganska långt resonemang om hur många bygger vikt vid sina tatueringar och lägger mycket möda i att det ska vara snyggt och unikt så har han alltid skitit i det och bara varit ute efter just en tatuering. Sen hämtar vi själva citatet denna gång…

”Mina gaddar är inte snygga, den här dolken är till exempel något av det fulaste jag sett. På dolkens fäste sitter MACHINE HEAD-diamanten, men dte går inte att se längre och ovanför är dte en text med min frus namn, Genevra. Anledningen till att jag inte tatuerar över den är att den är så ful att den blir det ultimata beviset för mitt avståndstagande från mentaliteten om att alla ska vara störst, bäst och vackrast. Det behöver inte vara så skitnödigt, man är fortfarande en vanlig dödlig fast man spelar i ett band.”

Robb Flynn, MACHINE HEAD

Inte fel, eller hur? Dessutom ger det ju chansen att snacka och visa lite tatueringar, och det är inte heller fel. Sånt gillas, tycker jag, och en vacker dag (ja, eller inte, det beror på) så ska jag båda visa lite bilder och berätta lite om hur fanken det gått till att undertecknad också går runt med en hel del bläck i kroppen. Det är dock långt från så coolt som herr Flynn, så jag tror det får bero ett tag..!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *