Rebellängeln fyller år – och bjuder på ett bare ass!

Idag fyller eder Rebellängel år, 43 styckna för att vara exakt. Bjuder på ett riktigt jävla bare ass från typ 42,9 år sen – ett sån där bild som antagligen kommer censureras från internet men som ändå känns riktigt uppkäftig och bra.Och varför inte passa på att fira det med ett helt pärlband av mer eller mindre relevanta tips från coachen? Vi kör helt utan urskiljning, så det blir högt, lågt, ätbart och allt i en enda röra. Som det ska vara. Okej? Häng på!

PRIMORDIAL smög ut en liveplatta i slutet av förra året. ”Gods To The Godless” som spelats in på Bang Your Head Festival i Tyskland 2015. Det är en väldigt bra skiva där du förstås får bandets hits som Empire Falls, Coffin Ships och Bloodied Yet Unbowed. Missa inte den…

Avocado med citronpeppar på. Jäklar i min själ, men det är ju både gott och nyttigt?!

Lethal Weapon på Viaplay är en riktigt trevlig TV-serie. Man behöver inte tänka alls, det puttrar på.

Patrick Rothfuss’ bokserie om Kvothe är kanske lite seg i starten, men väldigt fängslande när berättelsen väl tar fart. Börja med första boken, ”The Name Of The Wind” och ge den de första hundra sidorna så ska du se att du är fast sen. Det sura i kråksången? Att sista och tredje delen skulle kommit redan. Men inte gjort det. Grrr…

Steep från Ubisoft är ett otroligt läckert TV-spel. Actionladdat, enkelt att komma in i och med en fantastisk känsla. Väldigt att fastna och tänka att ”jag ska bara klara den här branten” och hux flux har det gått ett par timmar. Kolla in det!

Den här låten är ett väldigt bra sätt att starta dagen med. Speciellt när man fyller år…

Öl är gott, speciellt om man fyller år. Den senaste tiden har jag lyckats hitta flera stycken som jag tyckte var rätt trevliga. Kommer dock påfallande ofta tillbaka till den här, Tuatara APA från Nya Zeeland. Jag tycker den är extremt trevlig måste jag erkänna.

Sist men inte minst – ett avslutande bare ass, tillika världsrekord i blåmärke. Resultatet av skidåkning. Eller av att ramla när man åker skidor snarast. Otroligt obra. Tur det är länge sen, typ 10 år sen eller så – men samma arsel som på första bilden. Nu är jag helt icke-blå. Skål på er!

2 reaktioner på ”Rebellängeln fyller år – och bjuder på ett bare ass!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *