Rebellängeln leker Hopmaestro

Det är väl lika bra att erkänna: jag gillar verkligen kollegan Hopmaestros texter om öl. Jag tycker att han skriver bra, och att han på ett vardagligt och roligt sätt får fram nyanser i ölens smak och doft som gör att man även som vanlig svenne-banan kan förstå allt. Och nej, jag skriver inte bara detta för att få fördelar på Heavy Metales personalfest – jag skriver det för att jag tycker det. Och tänkte försöka härmas! Det kan gå hur som helst, för precis som vanligt är jag helt ostrukturerad i mitt skrivande och har egentligen inte så stor aning om var det kommer att hamna i slutändan, men det vore kul att prova. Dessutom kanske du lagt märke till samma sak som undertecknad, nämligen att det blivit färre inlägg och ölrecensioner av mästaren?

Vi ska kolla på den här rackaren. En coffe stout vid namn Mountain Brewery Snow Cat Coffee Stout. Du hör ju, bara namnet kan ju få en att vilja skapa prosa. Färgen är svart som natten, och givetvis möts näsan av en doft av kaffe när man skummar upp den här brygden. Det är som om kaffebönorna valt att idka umgänge med humlen, och..

Nä.

Inte fan kan jag sånt. Det går inte. Hopmaestro – kom tillbaka!

IMG_5639

Medan vi väntar på dig river vi av en klassiker istället. OZZY OSBOURNE som som helt enkelt får stå för snöstormen i form av ”Blizzard Of Ozz”, en platta så proppfull med klassiker att det är rent av löjligt. Crazy Train Mountain Brewery, kanske?  Till övriga: starta ett upprop för att Hopmaestro ska skänka oss fler ölrecensioner!

1 reaktion på ”Rebellängeln leker Hopmaestro”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *