Vad ska de spela när du dör?

Allhelgona och Halloween har passerat, en högtid då de döda står i Centrum. Antingen i våra minnen, eller som återuppståndna där de försöker äta våra hjärnor. Min hustru har en sång som hon är bombsäker på att det är den som ska spelas när hon trillar av pinn och det ska vara begravning (utan att avslöja allt kan jag säga att det är ett spår med U2), men jag har inget sånt.

Har du?

Jag vet att det är eld som gäller – mina kvarlevor ska brännas. Consumed by fire. men vad som ska spelas vete fan.

Funeral Fog med MAYHEM bara för att det har ett namn som känns passande, eller nåt rent jävulskt black metal-aktigt fölr att sluta med ett finger i luften till allt som har med kristendom att göra? Eller en favorit som PARADISE LOST Faith Divides Us – Death Unites Us?

Rent krasst tror jag dock att jag har kokat ner det till något med Ronnie James Dio på sång. Osäker än på vad, men att han ska besjunga min sista stund känns passande och rätt. jag spelar den här nu, bara för att…


Kort inlägg idag alltså, men ack så knepigt.

Vad ska de spela när du dör?

14 reaktioner på ”Vad ska de spela när du dör?”

  1. Chief Rebel Angel

   …please let med die in solitude… manaanammanamanrappapappappap.
   Du kan ju kanske skapa en mix redan nu som ligger redo? 🙂

  1. Chief Rebel Angel

   …please let med die in solitude… manaanammanamanrappapappappap.
   Du kan ju kanske skapa en mix redan nu som ligger redo? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *