Vinn BEHEMOTH ”Xiadz/Blow Your Trumpets Gabriel”

Jodå. Du läste rätt.

Den finns inte i den vanliga handeln, och antalet exemplar via bandets webshop är begränsat. Det är, med andra ord, inte helt enkelt att få tag i ett ex. Om det inte vore för en enda sak: du läser Sveriges coolaste webbsida just nu. Det betyder att du kan vinna ett eget ex av den här EP’n, och ser du på bilderna nedan inser du att det är en riktigt bra chans, eller hur?

Behemoth EP 2 Behemoth EP 3 Behemoth EP 4 Behemoth EP 5 Behemoth EP 6Behemoth EP 1

Det är alltså en utgåva som innehåller dels EP’n ”Xiadz”, och dels singeln ”Blow Your Trumpets Garbiel” med dess extraspår. Totalt är det följande tracklisting:

1. Nieboga Czarny Xiądz
2. Moonspell Rites (re-recorded)
3. Towards the Dying Sun We March

4. Blow Your Trumpets Gabriel
5. If I Were Cain
6. Ludzie Wschod (cover)

Så – hur gör man då för att vinna den här läckerbiten?

Ganska enkelt. Du skickar ett mail till chief-rebel-angel@hotmail.com där du skriver ”Behemoth” i ämnesraden, och sedan anger vad frontmannen Nergal egentligen heter. För och efternamn behövs för att du ska vara med i utlottningen av skivan, och… jag har bara ett enda exemplar, så det blir en alldeles unik vinnare.

Ska vi säga att vi kör en vecka? Deadline nästa söndag, den 11/1..at midnight. Måndagen den 12/1 slumpas en vinnare ut av de rätta svaren. Okej?

Till sist. Förstår jag internet rätt betyder ”Xiadz” ”präst”. Känns väldigt BEHEMOTHskt!

2 reaktioner på ”Vinn BEHEMOTH ”Xiadz/Blow Your Trumpets Gabriel””

  1. Chief Rebel Angel

   Hej Rebban!
   Vann gjorde Daniel Sigsfors, men publiceringen gjordes nog bara på Facebook. Bra att du frågade, och tack för att du var med och tävlade.
   Bättre lycka nästa gång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *