Brutalt, Victor!

Du vet ju säkert att Victor Brandt hanterar det mesta med lugn och stil. Ta hand om basen i akter som DIMMU BORGIR eller SATYRICON? Inga problem. Gura? Lugnt. Brygga öl och vara en generellt cool snubbe? Såklart. Intervjun med Victor finns här för mer info, men idag ska vi kolla på dessa brutala insatser. Till vänster i bild: FIRESPAWN. I höger ringhörna: ENTOMBED A.D (notera – signerade exemplar…). I mitten: den kanske elakaste stouten jag träffat på!

 

12,8% WTF? Det är ju mer än de flesta viner, och självklart rätt speciellt om man dricker öl. Eller… helt crazy, egentligen. NU råkar det vara så att Victor fixar biffen tillsammans med Electric Nurse ändå, för det här är en öl med bra och fint djup. Det är komplext, där man har rätt rost och choklad- och lakritssmaker i stouten och ändå – trots den rent av löjliga alkoholhalten – så klarar man att gå på rätt sida gränsen. Det skulle kunna gå överstyr, men det klarar sig ändå fint. Man dricker ju ändå bara en…!

Och, med det sagt. Vilken av de brutala skivorna passar då bäst till den här brutala elakheten till stout? Svårt att säga, men visst är det något speciellt med den första FIRESPAWN-plattan ”Shadow Realms”?

1 reaktion på ”Brutalt, Victor!”

  1. Firespawn är mycket trevliga fast jag tycker att andra skivan är snäppet bättre. Entombed AD har jag nog inte ens hört. Något man borde åtgärda kanske?

    Ölen verkar intressant, får se till att plocka en flaska om man dyker på den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *