Crippled and broken. Inte låten utan leveransen!

Låten är måhända bra (alltså KATAKLYSMs Crippled And Broken), men den har inget med detta att göra egentligen. Det är mest ett talande uttryck för den överraskning som väntade undertecknad när jag häromdagen skulle hämta ett paket skivor från en stor engelsk webhandel. Det visade sig att paketet såg väldigt annorlunda ut, med tejp från danska posten – och innehållet var inte så fräscht, kan man säga:

Crippled and broken 2 Crippled and broken 3 Crippled and broken 4 Crippled and broken 5 Crippled and broken 6 Crippled and broken 7

Ärligt talat undrar jag lite vad som hänt, originalförpackningen var verkligen i molekyler och det är ju inte helt lätt att totalkvadda en skiva som du ser att BORKNAGAR ”Winter Thrice”. I paketet låg också ett helt kvaddat ex av CONAN ”Revengeance”, och sen några plattor som faktiskt klarat sig (bland annat FACEBREAKER).

Visst vill man veta?

…äh, vad fan, vi brakar väl av lite Crippled And Broken för att det passar och är lördag?

4 reaktioner på ”Crippled and broken. Inte låten utan leveransen!”

    1. Chief Rebel Angel

      Och nu är såväl nya skivor erhållna som gamla trasiga ivägskickade. Tyvärr har jag i efterhand sett insidan på MONOLORD-plattan fått sig en kyss också, så den borde jag kanske ha skickat med. Själva disken och allt funkar dock, så det får bero nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *