Dallas Blonde – a visit to Deep Ellum Brewing Company

Undertecknad var i Dallas, Texas förra veckan. Jobb, så mest seriöst – men det gavs ett tillfälle att besöka det största och snabbast växande mikrobryggeriet i Texas, Deep Ellum Brewing Company. Eller, mikrobryggeri… allt är liksom större i Texas, så du kommer se på bilderna att det verkligen inte är liten skala på det här bryggeriet. En del saker var charmig (som att man fortfarande limmade och packade alla kartonger för hand, eller att man hade ett extremt trevligt taproom/restaurangområde), medan andra var rätt storskaligt och lite ocharmigt(kolla antalet tankar på bilderna, och det är inte ens alla.. mikrobryggeri my ass!). Ölen då? Storsäljaren – Dallas Blonde Ale – är rätt trist. Alldeles för söt för min smak, och hade man inte fått plocka en iskall direkt från linan hade det inte varit mycket att ha om jag ska vara ärlig. Lagersorterna var rent av bedrövliga, medan deras IPA och wethopped 2017 var rätt så bra. IPA’n antagligen bäst.

Det stora var nog ändå loggan. Så jävla smart. Enkel, klistrad överallt i typ hela Dallas och med en uttalad målsättning att bli typ ”Mikrobryggeriernas Mcdonalds”. Dessutom fick man behålla glaset, också ett smart trick.

Så. Först tar vi en passande låt (SAXON och deras Dallas 1 P.M förstås!) som du kan slappna av till, sen är det bara att kasta sig på nedanstående bildorgie. Enjoy!

RESTAURANGDEL och BAR:

 

BRYGGERI:

DALLAS BLONDE:

2 reaktioner på ”Dallas Blonde – a visit to Deep Ellum Brewing Company”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *