Fotograf Max Gennel

HEAVY METALE BY MAX GENNEL

När vi startade resan, gjorde vi det helt från scratch från att ha bryggt eget öl på spisen gick vi över till att starta upp ett bryggeri i en lokal i Vallentuna, detta bryggeri är nu nedmonterat och vi jobbar istället med att utveckla recept och producera kvalitetsöl med några av Sveriges bästa hantverksbryggerier.

Men det var på dagen för vår invigningen av det egna bryggeriet som det var det dags för nästa fotografering, En fotografering som faktiskt utspelade sig inne i bryggeriet. Där det var riggat för kvällens invigning, eller ja nästan riggat. Vi körde in en Volvo PV i galleriet, rökridåerna låg tjock och Shakespeare citerades. De sista tagningarna förstärktes också av att kvällens band soundcheckade. Även denna gång stod pizzakartongerna på hög, denna gång travade på ett oljefat.

Fotograf den här gången var genialiska Max Gennel som du hittar mer av på http://www.maxphoto.se/. och på instagram hittar du honom under Maxgennel.

Modellerna; Martina Öberg, Johan Öberg, Per Simonsson, Lovisa Nilsson och Emelie Bengtsson

Make Up Artister: Amanda Andersson och Mariann Domeij från Make Up Store i Örnsköldsvik.

 


red5  heavymetale Yellow Johan Max Gennel 1  Heavymetale Max Gennel orange 3 crop Heavymetale Max Gennel Johan1 1200 Heavymetale Max Gennel Green 4 Heavymetale Max Gennel Green 1 1200px Heavymetale Max Gennel Purple 2Heavymetale Max Gennel orange yellow 1200

1 reaktion på ”Fotograf Max Gennel”

  1. Pingback: HEAVY METALE GALLERI | HEAVY METALE - ROCK 'N' RULE!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *