Gäst: RAISE HELL

allafyra skarpa2

Logo nu ska vi seStockholms/Tyresö-bandet RAISE HELL är aktuella med sitt första album på åtta år, ”Written In Blood”. Sångaren Jimmy Fjällendahl svarar!

Vad har du/bandet för dig för tillfället?

Vi håller på att planera och styra upp gig för att promota den nya plattan. Det är en hel del balla grejor på gång men inget är spikat än så jag vågar inte riktigt avslöja någonting än. Det blev väl en del gigande på förra plattan men inte alls så mycket som vi borde ha gjort så vi hoppas på att kunna kompensera för det nu. Sedan spenderar vi en hel del tid i replokalen just nu. Det fanns ju lite ”rost” att skrapa bort men det börjar kännas riktigt bra nu och jag tror vi har knåpat ihop en ganska stabil setlist.

Vilken är er favoritdryck just nu?

Det där är svårt! Ärligt talat så, det mesta i ölväg slinker ner men det är klart, det finns ju mindre goda och så de som är lite mer åt WOW!-hållet. Jag är inget större fan av veteöl tex. Men där emot IPA e förbannat trevligt. Är ingen direkt öl-nörd så jag kan nog inte säga EXAKT vilken öl som är min favorit men det landar nog någonstans i IPA-området. Jag har nyligen fått upp ögonen för rom. Det är en fantastisk dryck när man när man väl lyckas ta sig bort ifrån de mindre skojiga sorterna som enbart duger till att blanda med Cola. Kommer nog att utforska detta område lite mer.

Vad lyssnas det på?

Jag lyssnar alldeles för lite på musik. Det finns så mycket som jag skulle vilja sätta mig in i men min tid räcker inte till. Brukar bli lite spotify på min bluetooth-högtalare när jag står och lagar mat. De senaste dagarna har det blivit WASP som står för underhållningen. Blackie Lawless unika pipa tilltalar mig verkligen. Crimson Idol plattan är ju helt galet bra.

Jag varit ett stort Guns N Roses-fan sedan barnsben. Jag är väl inte riktigt lika fanatisk längre då det blivit som det blivit med det bandet. Annars är band som Metallica, Panthera, Judas Priest, Testament, Alice Cooper m.m vanligt här hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *