GÄST: SKRIKHULT PRODUCTION

SKRIKHULT PRODUCTION – OLOF WIKSTRÖM

Mannen myten legenden, brukar man ju haspla ur sig och när det gäller denna ikon inom hårdrocksvärlden är vi väl så när vi kan komma just den beskrivningen! Det är dags för hemmalagat Te och en nostalgitripp bland Vinylskivorna när Olof Wikström gästar Heavy Metale.
VINYL

Black Christmass var Heavy Metales första möte med festival publiken, och det var just Olof som introducerade oss. Trots att han själv inte är någon ”finöls” drickare så försöker han iaf dricka de öl vi tar fram… men det slutar oftast med att han ger bort dem… Vi har alltså ännu inte lyckats med att få över Olof till hantverksölen fantastiska värld. Skulle väl vara om vi gör en Skrikhult Lager … vi diskuterar vidare om huruvida vi skulle lagra den i hans jordkällare, för där är det rätt temperatur. och om vi ska starta en humleodling ute på hans gård… En intressant tanke, Ja den här killen kan man prata med hur länge som helst. Men nu kör vi 3 snabba frågor och därefter lite arg musik! Missa inte att kolla in skrikhuls production och vad de har för sig.

1) Vad har Skrikhult production för sig för tillfället?  Jobbar mycket med Black Christmas och kommande turnéer som innefattar, Wasp, Nightwish, Gamma Ray, Freedom Call, Behemoth och Raubtier

2) Vilken är er favoritdryck just nu?
Te

3) Vad lyssnas det på?
Arg musik

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *