Gäst: Tune Of The Day

Stones och Thetania på Tune Of The Day är välkända och aktade namn inom bloggvärlden, och eftersom de båda har arbeten som tar dem såväl bakom kulisserna som under skalet på musikvärlden så är bloggen alltid fylld av intressanta och aktuella händelser. Inte sällan får man se bilder från backstage eller tagna direkt på scen i samband med ett eller annat jobb, och bloggens tema är förstås ”en låt om dagen”! Stones pressade in tid att besvara de tre snabba trots att det inte borde hinnas med:

1) Vad har du/bandet för dig för tillfället?Jobbar 🙂 Precis hemkommen från Ryssland efter en spel helg, samt att jag har ett par projekt som pågår samtidigt, vilket inte är ovanligt numera.

2) Vilken är er favoritdryck just nu? ÖL så är det Innis & Gunn’s  Rum Finish Oak Aged Beer & Founders Centennial IPA, VIN då är Cellier des Chartreux en favorit.

3) Vad lyssnas det på? Det är en del plattor som snurrar just nu. Senaste given av Ghost har fått en hel del speltid, härligt poppig platta. Bad Magic med Motörhead är precis som väntat, en klassisk rock av bästa sort. Year Of The Goat’s senaste giv var riktigt rolig samt Baroness senaste singel växer för varje lyssning, ser fram emot plattan.

Sagt och gjort. Vi spelar väl BARONESS, vars platta släpps precis innan jul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *