Gäst: Sons of Crom

Sonsofcrooom

Sons of Crom

Den här power-duon från nordligaste norr med framkallar episk musik med sina jordnära toner åt folk som kan sin skit! Jag skickade en brev-korp med frågor som kom tillbaka i sista minuten med lite info.

1) Vad har bandet för sig för tillfället?
Vi ber till Crom, och han skiter i oss. Det gamla vanliga. Annars håller vi på med andra plattans inspelningar, det har blivit lite försenat men slutresultatet kommer bli värd väntan. Vi har också lite roliga covers i hårdrockärmen som vi ska göra tillgängliga över nätet, håll utkik på sonsofcrom.com och vår Fückbook-sida!

2) Vilken är er favoritdryck just nu?
Förutom kall mellanmjölk måste det nog vara Rémy Martin VSOP, så här i höstmörkret. Finns inget bättre än att koppla av med en kupa framför eldstaden. Sen vet jag att Iiro diggar Beer Hunters IPA Mufloni CCCCC, som kan rekommenderas varmt!

3) Vad lyssnas det på?
Extremt mycket Freak Kitchen för tillfället, läste precis den purfärska bandbiografin som är uppiggande i sin brist på drog- och groupieberättelser utan fokuserar på det viktigaste, dvs musiken och drivet bakom. Förutom Freakarna är det som vanligt de fem B:na som regerar: Bach, Beethoven, Beatles, Black Sabbath och Bathory.

Wunderbar, svarar jag på det, och kan varmt rekommendera att ni stirrar er blinda på deras Facebook och så finns det på Spotify också såklart.

Håll även till godo med den här 12 minuters stänkaren.

1 reaktion på ”Gäst: Sons of Crom”

  1. Pingback: Rebellängeln Tipsar: SONS OF CROM “Riddle Of Steel” | HEAVY METALE - ROCK 'N' RULE!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *