Gitarrer i miniatyr!

Förra inlägget om ROTTING CHRIST och tillbakablicken på resan till Grekland i somras fick mig precis att inse en sak: det här är ju en grej jag hade tänkt dela med er men som liksom ”fallit” bort i vardagsvimlet! Jag menar, kolla på bilden ovan och de som följer hjär nedan, de där miniatyrgitarrerna som inhandlades på den resan är ju alldeles för coola för att inte få ett eget inlägg.

Det var en mindre butik som fokuserade på smycken och diverse metallarbeten. Mest krams, skulle jag tro, och myclet ringar och så – men de hadee en hel monter med just sådana här miniatyrgitarrer. Flera olika storlekar, de du ser här är mellanstorleken och mäter ungefär 12 centimeter utan ställningen. Rebellängeln köpte fyra stycken. Det kanske bordde varit fler, men de var ganska dyra – de här gav jag 60 Euro för EFTER att ha prutat.

 

Alla hade sina egna case, med utskuret formpassat inlägg och en egen fot. Givetvis valde jag – som du ser – en del klassiska gitarrer som jag tänkte skulle passa i skivhyllan, och ändå ångrar jag lite att jag inte tog exempelvis en B.C Rich.

Men vem vet. Man kanske kommer tillbaka dit och kan göra rätt för sig? Det vore inte fel. Under tiden får man njuta av de här dekorationerna i hyllan.

Snygga va?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *