Go For It… Live!

Se här en oväntad grej – Rebellängeln spelar sjukt svängig och ösig skaterock’n’punk!

Nej, det tillhör inte vanligheterna, men jobbarkompisen Lars (åh, jag önskar att han hette Ulrik i efternamn bara för att!) köpte plåtar till FU MANCHU’s spelning här i Stockholm i mars. Okej. Jag har bara spontanlyssnat på FU MANCHU förr, när man fått lite promos och testskivor sådär. I en mix där ena låten är bisvärmsdöds, nästa emogoth, tredje kuk-rock osv. Inte optimalt kanske, så jag har inte fastnat flr dem – men den gode Lars stod på sig och satte ihop en Spotifylista med låtar för att undertecknad skulle få chansen att lyssna in sig.

Åh jestanes.

Det svänger ju jävlar!

Efter att jag spelat den listan fastnade jag på den här. ”Go For It… Live!”. Ett bra sätt att testa lyckan, så att säga, tänkte jag, och fastnade i en total lyssningsfest av rock’n’roll, halvtajta körer av män med dassig sångröst och ett sjuhelvetes sväng. Det här är musik som är ett snäpp från en svettig brottarlokal/repställe, och det är i stort sett omöjligt att värja sig. Jag lovar – headbanging kommer att hända!

FU MANCHU blir riktigt kul att se. Är de lika bra live som det här lovar så kommer giget att bli stenhårt!

1 reaktion på ”Go For It… Live!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *