Här är spellistan för Mors Dag!

Söndag, Mors Dag. Du kanske har tänkt ge din Mor en blomma, en kram och en teckning – eller så firar du inte alls Mors dag. personligen får jag erkänna att det inte firas för min egna moder, utan att jag hjälper mina barn att fira deras mamma… ja, alltså min hustru. Bra så. just i år blir det inte mycket av det dock, de är i Spanien och det är inte jag. Här ska arbetas istället, hej och hå. Åker ner en kortis senare i veckan så det är inte synd om mig alls, men visst kan man behöva ett lite speciellt soundtrack i alla fall?

Det hittar du här.

En spellista fokuserad på ordet mamma. Såklart finns de alldeles väntade spåren här (DANZIG och deras episka hit Mother samt OZZY OSBOURNE med lika förväntade Mama, I’m Coming Home), men kanske ett eller annat lite oväntat val också (TRIAL (SWE) och Motherless får väl kanske räknas dit)?

Skruva upp volymen och hylla mamma, helt enkelt!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *