HEAVY METALE FESTIVAL 2020 = SANT!

Först! Jo det är sant. 1 aug 2020 festival! Förtydligande av festivalinfo då det ligger två olika evenemang uppe. Allt för att så många som möjligt i denna hårt begränsade tid ska få möjlighet till liverock även i år. Spelningarna är den 1 augusti oavsett vilket av evenemangen ni väljer. Varje akt körs en gång på hotellet och en gång i parken. Man köper biljett till en arena och får en reserverad sittplats. Man kan inte byta arena under dagen. Det är bara artisterna som gör ??

Obs! Om ni önskar lyxa till det med två övernattningar, förfest , efterfest , soundcheck och ett för alla dagarna inkluderande mat och dryckespaket så gå in på det evenemanget som heter Rockweekend! Du får en Rocksemester för 2495kr och då ingår väldigt mycket. Eller gå in och läs i reservationsbokningen för eventet.  https://forms.gle/yN38w7cH74nfoxP1A

Mer information finns på Heavy MetAles Facebooksida!

 

 

Önskas bara en festivaldag så ligger det ett eget evenemang uppe för detta. Vill man campa ligger det en fin campingplats precis invid hembygdsparken. Priset för en festivaldag med ett mat och dryckespaket i parken är från 795kr (beroende på vilken sittning som önskas) Önskar man detta klickar man på evenemanget för Rockfestival 1aug eller går man in och läser på reserverationsbokningen för eventet. 

https://forms.gle/FnuDKt2xWtGedbX28

Mer information finns på Heavy MetAles Facebooksida!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *