Höj näven!

Jag har blivit lite biten. Mitt i släpp av IRON MAIDEN, SLAYER, AMORPHIS och jag vet inte allt vad som rasar in så har ett norrländskt hardcoreband lyckats kapa åt sig en massa speltid.

RAISED FIST.

Vete fanken varför egentligen, men jag tycks landa på bandets skivor ganska ofta när jag står och funderar på vad som är lämpligt. Eller rullar runt och letar träningskamrat i min iPod (that’s right – jag har en iPod, en Classic 160giggare… det är old school det!). Framförallt är det sentida alster som lockar mig för tillfället, och så väl ”Veil Of Ignorance” som årets ”From The North” har fått en alldeles oskälig mängd spelningar de senaste veckorna. Utan att jag egentligen tänkt på det, det är först nu jag reflekterar över det.

Märkligt.

Överlag tycks jag vara en liten sucker för punk och hardcore, gärna ganska lättsmält sådan, det här året. Såväl ATLAS LOSING GRIP som MILLENCOLIN har ju tidigare sopat hem finfina betyg på den här siten, och egentligen vet jag fanken inte varför jag inte recenserat just ”From The North”… nå, spelar mindre roll nu, den är ju liksom inte helt aktuell längre (och jag lovar, det rasar ut recensioner här på Heavy MetAle strax…!). Vi kan spela den istället.

Höj näven. Bekämpa allt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *