Lyssna på det här: UNDRASK ”Battle Through Time”

Ja, det är ett rätt svagt namn på bandet. UNDRASK, vad är en sån kan man ju tänka sig? Svaret är: antingen ett hårdrocksband från Greensboro i Staterna eller något lite otydligt från gamla historieböcker. Det är lite oklart det där sista, Google ger allehanda konstiga svar och hur mycket jag än letar i mina grå minnesceller så kommer jag bara till att jag nog minsann har för mig att det är en figur av något slag i en myt eller edda eller liknande. Sen tar det stopp. Så vi får koncentrera oss på det där med bandet. Och det räcker ju bra. Kompisen R2 tipsar om det här gänget, lite av doldisar som finns på allehanda sociala medier och streamingplattformar men inte på siter som CDON.

Det här är dock bra – så jag har beställt plattan på Bandcamp.

Tills vidare tycker jag att du ska kolla in den. Det här är ett bra tips, även om omslaget ser ut som ett TV-spel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *