Nakd #Selfie

Öl: Nakd #Selfie
Stil: Stong Pale Lager
Styrka: 5,0%
Bryggeri: Nakd Beer (Bryggd hos Brewski), Helsingborg, Sverige
Var?: Systembolaget – 4 Maj Lokalt och Småskaligt.

”The seduction of selfies will devour mankind” – Hopmaestro

Ja jag vet! Bilden! Bara man ser den så tänker man ”Vilken snygg etikett!”
För det är så dom jobbar på Nakd, stilrent och snyggt. Inget tjafs. Inget käbbel!
Man låter ölen tala för sig själv, och inget skräp runtom. Ögat mot centrum. Nakd är BeerMe´s märke, distrokanalen för All In Brewing, Brewski och Dry & bitter, och de tycker att man borde ha en serie med öl som står för basen i fundamentet. De andra karlarna kan göra som dom vill och slänga i frukter, växter, husdjur etc. och sen kan man göra en traditionell serie som folk i allmänhet kan gilla. Nakd = avskalat.

IPL som man kallar denna stil, står för India Pale Lager och är en lager-öl som man bombar upp lite med humle så att den tar för sig lite mer. Växer upp, trilskas, och beter sig som en dräng på den lokala marknaden. Går bredaxlat över gatan med luft under armhålorna och ber om trubbel. Lite som ”Bulten i Bo”. Lyckas man? Ja, jag tror det?

Aromen är fräsch och humlig. Krispig av nyklippt gräs och solsvettig hud. Lite tunn kanske, men eftersom det är en lager-bas så borde den vara lite späd i kroppen. Man luktar igen och fångar en flyktig doft av citronjuice och apelsinskal. Ljus formfranska och citronmarmelad. Jomen!

Smaken är grön. Grön av gröna vindruvor, grön mango och grönt limeskal. Den är ganska mjuk och balanserad trots det gröna i smaken. Passionsfrukt slår igenom och den ger en känsla av sommar, fräsch bris från tropiska skogar. Trots sin tunna kropp så leverar den njutning och allmän trevlighet. Lite som att springa naken över en sommaräng, fnittra som en skolflicka och ta lättklädda bilder och lägga upp på Instagram. Nice!

Naken och glad. Vi lägger upp 8 selfies av 10 som vi bildbehandlar till absurdum och lägger upp på sociala medier.

Dessutom så lutar jag mig tillbaka och lyssnar på ”Get Naked” av Methods of Mayhem.

https://youtu.be/iyWTZRV4LxQ

4 reaktioner på ”Nakd #Selfie”

  1. He he. Humor.

    Är det förresten någon idé att kommentera inlägg i fortsättningen? Verkar ju som om att de försvinner efter ett tag…

    1. Jasså gör dom? Det är någon dåre som tokspammar sönder kommentarerna som vi rensar bort hela tiden. Vi kanske har råkat tagit bort ”en riktigt” kommentar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *