Nu spelas: Playstation 4

….jo, jag vet att du kanske väntar på spännande recensioner av musik – bland annat ska ju BRING ME THE HORIZON, NILE, W.A.S.P och GRAVEYARD avhandlas snart på den här siten – men du får vänta lite. Anledningen är det här. Playstation 4.

Eder Rebellängeln köpte en konsol i våras, och från att knappt ha spelat TV-spel alls (högst en gång per år) så har undertecknat blivit mer eller mindre besatt av det. Visst, jag köpte det lika mycket för min skull som för barnens (världens bästa ursäkt hemma, ”det är ju för att killarna gillar det och kan spela tillsammans…”), men att det skulle finnas så många så bra spel, det hade jag nog inte fattat. Jag har under sommaren och tidiga hösten hunnit spela igenom de här:

The Order 1886 Last Of Us The Witcher 3 Wild Hunt

The Order 1886 fick jag med spelet, och det är förstås riktigt snyggt – och ganska kort och ”styrt”. Det var bra för min del, eftersom det gav en bra möjlighet att komma in i kontrollernas funktioner och känslan av att klara av ett helt spel. Så sen gav jag mig på The Last Of Us, kanske det häftigaste jag varit med om på bra länge. Vilken story! Hoppas innerligt att någon gör en påkostad serie eller film av den, för där drev storyn allt framåt, och man hittade en väldigt bra kombination av skräck och fighting. Riktigt bra spel – vilket också får sägas om mastodontlirat The Witcher 3: Wild Hunt. Törs inte riktigt räkna hur många timmar jag lagt på det, men… det är bra många. Känslan av att spela igenom hela den historien och få se upplösningen var grymt skön.

Just nu nöter jag med Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, men det vill sig inte riktigt. Tycker inte att det lyfter, och är ganska repetitivt. Släpps med helikopter, smyg och spana på en by/postering, kräla på mage för att genomföra ett uppdrag, dra dig tillbaka. Upprepa. I alla fall än så länge, men jag har inte speciellt lång tid med spelet än så det kanske tar sig. Ska köra på ett litet tag till så får vi se, sen väntar det här spelet:

uncharted-collection-1

Jag fick det som resultat av inbyte av de tre som avbildas där uppe, så det ligger här hemma och stirrar på mig. Kanske är det därför jag inte riktigt kan ge mig hän åt Metal Gear Solid, eftersom Uncharted-boxen stirrar uppfordrande på mig? Det är ju som bekant Naughty Dog som gjort Uncharted. Samma gäng som pillat ihop just The Last Of Us, så förväntningarna är nu rätt uppskruvade.

Vete fan hur jag ska hinna jobba med mitt riktiga jobb alls här framöver.

Så många skivor, spel och livegig – så lite tid…!

4 reaktioner på ”Nu spelas: Playstation 4”

        1. Chief Rebel Angel

          Will do. Var inne och letade lite igår, men då sökte jag på namnet bara. Gick inget vidare, det finns en hel del som heter Christofer uppenbarligen… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *