Rebellängeln Citerar: Dave Mustaine, MEGADETH

MEGADETH är tydligen på gång med nytt material om jag förstår saken rätt. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tänka om det. När bandet är bra (även om det nu är länge sen) så är man riktigt riktigt bra (läs Tvekampen!). När man inte är bra så är man… väldigt inte bra. Och tyvärr tycker jag att formkurvan varit klart vikande, så risken är väl att det kommer ett magplask nu. Oavsett lär man få något intressant att lyssna på i så fall, alldeles oavsett hur den faller i smaken. Citatet denna gång kommer alltså från herr Mustaine, en man som jag tycker verkar vara en aning… udda i sina åsikter.

”Jag tror att jag skulle bli en bättre president än George Bush.
Både George Bush och Dick Cheney har varit i fängelse fler gånger än jag, och jag brukade använda heroin.
Dave Mustaine, MEGADETH
Med det sagt: vrid upp volymen. Såhär bra och fräsande giftiga var man en gång i tiden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *