Rebellängeln Citerar: IRON MAIDEN Wasted Years

Vafanken, är VAB-ruari redan här?

Man kan i alla fall fråga sig det efter Rebellängeln start på året. Det har VAB:ats, jag har själv varit sjuk och… det har generellt varit mer än lovligt knepigt att få ihop det där med ett krävande yrkesliv (ja, alltså det riktiga, det som betalar räkningarna och som innebär att undertecknad är en kontorsnisse egentligen – se här för bilder) med frånvaro. Det är lättare sagt än gjort, och det kan faktiskt få en att längta lite efter den där tiden när livet var enklare. När det var enklare att styra över. Det var förstås tråkigare, helt fattigt och i jämförelse meningslöst, men enklare. Därför är Citatet denna gång stulen från en låttext från en fantastisk låt. Wasted Years med  IRON MAIDEN är en höjdare, och refrängen känns egentligen klockren för att ge mig själv en spark där bak!

”So understand.

Don’t Waste waste your time always searching for those wasted years.

Face up.. make a stand.

And realize you’re living in the golden years.”

Wasted Years, IRON MAIDEN

Så är det. Visst kanske jag lät lite klagande, men egentligen är det fantastiskt, där undertecknad befinner sig just nu. Bästa familjen (speciellt när alla är friska..), möjligheten att få vara med när Heavy Metale verkligen tar fart (2015 är året, säger jag!), ett bra och spännande jobb i vardagen. Kort sagt, de gyllene åren.

Och helt synd var det ju inte alla dagar, yngsten var inte dödligt sjuk så vi hann avverka lite gamla klassiker hemma!

Vabruari 1 Vabruari 2

Fint eller hur? Och eftersom låten Wasted Years är lika bra som omslaget till ”Somewhere In Time” är snyggt så kör vi väl den, eller hur? Som måndags-mitt-liv-är-bäst-låt?

Den stora frågan att fundera på medan du njuter blir: är ”Somewhere In Time” med IRON MAIDEN snyggare än ”Screaming For Vengeance” med JUDAS PRIEST som du ser längst fram på bilden?

2 reaktioner på ”Rebellängeln Citerar: IRON MAIDEN Wasted Years”

  1. Hela skivan är bara så bra! Den är helt klart med på topp 5 bland maidens skivor och visst är omslaget överlägset omslaget till screaming

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *