Rebellängeln Citerar: Kurt Cobain, NIRVANA

NIRVANA och herr Cobain figurerar inte speciellt ofta på den här bloggen. Inte för att jag inte gillar ”Nevermind”, men för att jag ändå anser att kar’lns insats var klart begränsad. Dels fick NIRVANA spö av akter som PEARL JAM, SOUNDGARDEN, ALICE IN CHAINS och MOTHER LOVE BONE när det väl begav sig (i alla fall i min bok), dels tycker jag att det där med självmord… det är sådär. Den fega vägen ut, och en som gör att min respekt för människan och personen falnar en hel del.

Nåväl.

Eftersom påsken ändå lider mot sitt slut så ska vi dock använda herr Cobain som sista avsändare från Citatet. Det passar sig, tycker jag.

”En gång såg jag Jesus i en tortilla”

Kurt Cobain, NIRVANA

Precis.Lika troligt som hela påskens historia, om du frågar mig…

Så. Vi brakar väl igång veckan på riktigt? Med lite gitarr!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *