Rebellängeln Citerar: Ronnie James Dio. Igen…

Jo, jag vet att jag tjatar ofta om Ronnie James Dio. Det är så. Jag får erkänna. Han är en av mina absoluta favoritsångare genom alla tider, och snart är det fem år sedan han gick bort. I fredags läste jag att Jarno borta på A Fair Judgement spelade DIO soloskivorna, och jag tog efter. Dessutom gick TWISTED SISTERS AJ Pero bort i lördags, så det hela slutade för undertecknads del med lite av en melankolisk helg. Musikaliskt sett. Ute fick vi ett bakslag i det fina vårvädret, och i grannskapet var det vad som avhandlades.

Det passar alltså alldeles utmärkt med ett Citat som faktiskt fångar allt det där, Tidens snabba flykt, och diskussionen vi männsiskor har om vädret. Vi ska ta inledningen från ”Sacred Heart” (du har väl läst Besatt om just den skivan?), och hur titelspåret startar…

”The old ones speak of winter….. The Young ones praise the Sun…. And time just slips away

Running in to nowhere…. Tidning like the wheel…. And a year becomes a day”

DIO, Sacred Heart

Med det sagt så tycker jag nästan att det finns ett citat till som passar bra. Som kommer från… det här bryggeriet. Det ligger i bilden som återfinns längst ner i fredagens ”Rebellängeln simmar runt i IPA-träsket”-inlägg, och vi tar den väl igen, vår slogan för Dead Man’s Hop?

Dead Mans Hop

Antar att vi kan addera TWISTED SISTER till spellistan alltså. Tyvärr. Men först och idag: DIO. Ha en fin vecka!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *