Rebellängeln vill ha Tips!

Vänner – det är den där tiden på året igen. När Tipsen tar lite jullov, och återkommer med förnyade krafter till nästa säsong, nästa år. Och jag behöver er hjälp!

Skrivandet till Tipsen sker dels löpande, hela tiden, men inte sällan i ”vågor”. Jag liksom bygger på mig ett lager med färdiga texter (där ligger det väl en sisådär 8-12 färdigskrivna tips) som jag kan plocka ur, och parallellt med det så lägger jag upp en hög med plattor som jag vill skriva om. De där plattorna lyssnas det på till det har mognat en text som passar (det finns skivor som har åkt runt i den där högen i över ett år…), och inte sällan skriver jag kanske tre, fyra , fem stycken i stöten, eller under en eller ett par dagar. Lite periodare, sådär alltså. Bilden du ser här är 10 plattor som jag avser ha som Tips någon gång, men som inte har fått någon text till sig ännu – men jag behöver lite hjälp här.

Jag behöver era tips.

Sitter du på en pärla som du tycker att omvärlden borde ha koll på? Har du en underskattad skiva eller favorit som borde få sin plats i spotlighten? Skicka dem! Det kan ta ett tag, men i stort sett alla tips brukar jag komma runt till så småningom.

Det går bra att lämna kommentarer här, eller skicka ett mejl till chief-rebel-angel@hotmail.com. Allt du kan skriva i samband med ett tips mottages tacksamt (varför den är bra, vad det är för musikstil, någon udda sak du råkar veta om plattan eller bandet…), men det är inget krav.

Eftersom tiden på året är som tiden på året är funkar det dessutom extra bra att ange vilka skivor som borde finnas på Årsbästalistan enligt dig. Sist men inte minst: jag har medvetet lagt skivorna ovan så att det inte ska vara så enkelt att klura ut vilka de är. Men det är ingen superhemlis, är du så nyfiken att du inte kan hålla dig så får du fråga!

6 reaktioner på ”Rebellängeln vill ha Tips!”

 1. Pathos ”Katharsis”
  Och på förekommen anledning (METAL REUNION PTD3!) Eternal Lies ”Spiritual Deception”!

  Kommer inte på något från i år som inte redan är avklarat.

 2. Antagligen så är detta tips överflödigt men det skadar ju inte att påminna om att Luciferions Demonication är en skiva som borde ingå i var man och kvinnas dödsmetallsamling.

 3. …brukar nämna The living fields om någon vill ha lite udda bra tips. Dessa progressiva doom/death herrar har gjort en skiva som heter ”Running out of daylight” som jag tycker är riktigt bra.
  Skivan kom 2011 men luftas fortfarande regelbundet. Kanske var det gammal skåpmat för er alla…

  1. Chief Rebel Angel

   ….aldrig hört talas om, men när Diamond tipsar brukar det vara värt att kolla upp. Så det ska göras. Tackar! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *