Rise from the GRAVE!

Rebellängeln var tvungen att hoppa ner en vända till Spanien senaste helgen, och som sällskap på löprundorna (ja, och på kvällen med en bärs…) hade jag två kanonplattor som rest sig från graven: GRAVE och deras re-issues av ”Domninion VIII” och ”Burial Ground”. Century Media gör världen en välgärning tillsammans med bandet och serverar de här två dödliga måltiderna med snyggt ljud och läckert likvärdigt mangel – och har det någonsin funnits givna köp för dödsmetall så är det väl dessa?

Förra gången Spanien var resmålet så var det med ett helvetiskt skrammel som soundtrack och i tjänsten, den här gången var resan privat och med betydligt tyngre muller i lurarna alltså. Jag gillar båda skivorna, men vi väljer en att spela här, och då blir det ”Burial Ground”, till stora delar för det helt våldsamt svintunga avslutande titelspåret. Herreminskapare, vilken best till låt det där är!

Spanien då. Vad finns det där i övrigt? Sol, förstås. Pensionärer, i alla fall om man som undertecknad var i närheten av Torre Vieja (typ Alicante), ett riktigt paradis för gamlingar. Sand finns det. Och så finns det såklart öl. Främst klassisk ljus lager (San Miguel, typ), som såklart gör sig rätt bra vid poolen och i värmen. Men se på fan, det finns visst en del annat som börjar smyga sig ut på affärernas hyllor också, till och med relativt små supermarkets. De här, till exempel.

Det är, något oväntat ändå, världens äckligaste IPA från Ambar som trots att den ser rätt bra ut i grumlighet och färg samt utlovar extra humle smakar rent av fruktansvärt. Såväl undertecknad som svågern vaskade den, vilket ju såklart inte hör till vanligheterna..! 61 Deep Pale Ale från Marstons visade sig däremot vara riktigt trevlig, med oväntat bra bett i sig trots enbart 4,1%. Kanske är det ett tecken på att övrig rätt blaskig öl härskade att man tyckte den här var så pass bra, men ändock ett trevligt inslag.

Sist men inte minst – såhär ser man ut om man försöker jonglera osynliga apelsiner samtidigt som man diggar GRAVE på en badstrand. Hepp!

2 reaktioner på ”Rise from the GRAVE!”

    1. Chief Rebel Angel

      Hahahahahaha…. årets bästa kommentar Ola! 😀
      Tyvärr kan jag meddela att det är fel – den där blanka saken är inte speciellt klyftig..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *