Sin City..!

What happends in Vegas, stays.. online. I alla fall när Rebellängeln åker dit och tillbaka (du vet, det som startade med Väst är Bäst-inlägget). Första gången för undertecknad i Vegas, och det är ju en bra märklig stad det där. Som aldrig sover. Proppfull med galenskaper. Bara att titta på folket som rör sig i casinon är ju helt bisarrt, totalt huller om buller kan det komma ett brudpar, ett fyllo utan tröja och bara en sko, en grupp sjömatroser i full mundering, två prostituerade, fyra par i frack och långklänning och världens fetaste amerikan i hawaiiskjorta. Ur samma hiss, typ. Hotellet hade 8 000 bäddar, vilket alltså med personal tar det över definitionen av en svenska stad när det är fullsatt – och ändå var gymmet mindre än väntplatsen för Ubertaxis. Vansinne…!

 

Berg-och-Dalbana utanför huset? En egen frihetsgudinna, klädd i hemmalaget Vegas Golden Knights tröja? Restaurang där alla över 350 pounds äter gratis eller en helt överbyggd gångväg där taket är en enda skräm med rörliga bilder? Såklart, det låter rimligt… Coolt med världens största gitarr på utsidan av Hard Rock Café dock. Och bra souvernirer till grabben hemmavid (ja, han gillar Pittsburgh Steelers. Varför? För att det ju innehåller både pizza och burger i namnet…!). Gott så.

Man kan nog vara i Vegas en smärre evighet utan att se allt, det här är bara axplock såklart. Ändå – bäst av allt kanske var när vi fick chansen att ta en tur till Utah och Zion National Park. Galet läckra berg att vandra i, röda mot den skarpa blå himlen. Och vet du vad.. fanns det inte ett litet mikrobryggeri i foten av allt?

 

Det finns såklart tävlingsmånga bilder egentligen, men… det är ju ingen black metal-blogg det här. Man kan bara ha så många bilder av berg, så att säga, så det får räcka såhär. Istället ska vi spela musik, och det kanske den ultimata låten för att passa Vegas. En låt skriven om just den staden…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *