Sov gott med CARCASS!

Brittiska gentlemännen CARCASS är på gång med nytt material, så det kan ju få vem som helst att slipa obduktionsverktygen av glädje – men det är inte det vi ska prata om idag. Det är istället förra given ”Surgical Steel” och den urtvättade sköna turné-tischa som undertecknad lagt ut plattan (och EP’n med restmaterial) på. Den tröjan är nämligen en tröja vi delar på, jag och min hustru.

Hon har den som favorittröja att sova i. Jag har den som favorit att härja runt i. den sitter tajt på mig… men det får man leva med. Tischan början numera vara rejält sliten med lite hål i, och fronten är helt urtvättad – baksidan håller dock måttet ganska bra. Tydligare tryck från början där i o f s. Och visst är det kul att ett band som CARCASS, som levererar så vansinnigt sköna och ganska hårda riff kan vara bästa sovkamraten? Det är lite som kontrasten mellan de här bilderna tycker jag:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Å ena sidan: solgass, glada leenden och avslappnat band på scen i Gävle (älskar bilden på Bill Steer!).

Å andra sidan: baksidan på EP’n ”Surgical Remission/Surplus Steel” (som ingår i Spotify-inklippet nedan) med den tydliga kopplingen av kirurgiska verktyg tatuerade på en underarm.

Lite som bandets musik i kontrast med att använda tröjan som nattlinne.

Sov gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *