Sju år? ANCIIENTS mästerverk är redan sju år?

Fattar inte hur det går till ibland, men tiden springer ifrån en. Som när ANCIIENTS delade en bild på den här i sitt sociala medieflöde nyligen och konstaterade att det är 7 år sedan den släpptes.

Ursäkta, jag ber om Burträsk?

7 år?

Hur gick det till – och varför är det fortfarande en av de skivor som jag golvats allra mest och oväntat av?

Svaret på det ena är såklart att det händer grejer mest hela tiden och att man inte tänker på tidens gång när man successivt lever. Det är först när man tittar bakåt eller får ögonblicksbilder som denna man inser hur mycket tid som passerat. Hur många olika skivor och inlägg som hunnit få sin plats i solen, till exempel. Svaret på den andra frågan är såklart att det är en alldeles fantastiskt skiva, och att ANCIIENTS liksom kom från ingenstans och välte världen. I alla fall min värld.

”Heart Of Oak” har självklart varit Rebellängelntips, men det är klart värt att upprepa hur bra den är. Speciellt när man inser att tiden flugit fram och det kanske finns människor där ute som gått miste om denna pärla.

Höj volymen. Njut av Raise The Sun, en av 2000-talets bästa låtar, och låt dig hänföras av en av de starkaste debutplattorna i modern tid!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *