Vattenkrig med Teddybears?

Vansinnig hetta i Stockholmstrakten den senaste tiden. Vanzinnig! Jag är sådär vad det gäller värme, fixar det inte mer än hjälpligt så jag lider en hel del. Man får hitta sätt att svalka sig. Glass. Öl. Vattenkrig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Till det där så hände något udda – jag spelade TEDDYBEARS STHLM. Ja, alltså, det ovanliga är då inte att jag spelade musik för barn… grannar.. hustru..katt..mig själv… utan att valet då var icke-hårdrock. Jag gillar den här skivan, kanske lika mycket för att låtarna är bra och varierade som för att det slår an ett riktigt skönt stråk av nostalgi för min del. Låtar som Rock’n’Roll Highschool, Ahead Of My Time, Punkrocker, Automatic Lover eller Yours To Keep träffar rätt i tonåringen som bor kvar längst inne i mig. Riktigt roligt, och passande till ett vattenkrig dessutom!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *