Veckans Tips återvänder…och byter namn!

Jajamen – imorgon är det dags.
Då återvänder Veckans Tips igen efter sommarträdan.
Och den här höstsäsongen ska vi försöka klämma av en hel del av de där skivorna som det har hintats mer eller mindre tydligt om på Metalbloggen sen tidigare.
Allt från fina små vinkar som säger att ”just nu spelar jag bland annat den här…” till ”den här kommer att bli Veckans Tips vad det lider”.

I övrigt blir det en aning nytt. Serien som sådan byter namn, från ”Veckans Tips” till Rebellängelne Tipsar (ojojoj…de förstod kanske i sista sekunden vad de nu gått med på, de stackars huvudfigurerna på Heavy Metale, då namnet först var Heavy Metale Tipsar och… här ska grävas i skivhyllan efter allehanda skumma alster som de via rubriken fått stå bakom!), och dessutom kommer en praktisk förändring att ske.
Istället för att en ny skiva som skärskådas varje fredagmorgon så pratar vi torsdag morgon. Torsdag. Några saker blir detsamma dock, så som att i november blir det tema ”svenskt mörker” på musiken samt att det kommer blandas hejvilt bland bortglömda stjärnskott, okända skatter och mer givna skivor som det är viktigt och allmänbildande att du har koll på.

För dig som vill veta vmer om ad det handlar om ändå så finns ett arkiv med alla gamla Veckans Tips här, och det har ju blivit ett knippe genom åren nu. Ändå kan man inte säga att jag fått nog, så har du någon lite undangömd skiva som är riktigt jäkla bra och förtjänar att lyftas ut till bredare massor…tveka inte att höra av dig. Vad det lider så kommer antagligen samtliga gamla tips att flyttas eller få nytt liv på sidan Heavy Metale, men det tar vi då.
robert@heavymetale.com är adressen.

Imorgon brakar det igång igen, och utan att avslöja för mycket kan jag säga att det blir en lite äldre skiva. Thrash. Från Europa. Från ett land som börjar på S. Av en trio.

09:00 imorgon.

Be here!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *