Vi måste prata om ARTCH!

Det finns en princip när det gäller Rebellängeln Tipsar, den som säger att samma grupp inte får ha flera skivor med i serien (i alla fall inte än så länge…). Än viktigare är förstås att samma skiva inte ska förekomma flera gånger, men efter en sms-dialogen med kompisen R2 inser jag att vi ändå måste prata om den här skivan.

Norska ARTCH och deras ”Another Return” från 1989.

Den här varit Tips förr (eftersom den är guldbra), på den tiden allt publicerades på gamla Metalbloggen (länk: här!) men det är ju hundra år sen, och när en så pass musikintresserad och historiskt insatt herre som R2 säger sig inte känna igen eller ha lyssnat på den här plattan inser jag att något måste göras. Detta, mina vänner, är nämligen heavy metal at it’s finest och en av de skivor som verkligen borde ha gett bandet en sjuhelsickes karriär!

Vrid upp volymen och lyssna när Erik Hawk flexar stämbanden till guldkorn som Loaded, Power To The Man, Where I Go och ”titelspåret” Another Return To Church Hill exempelvis. Det blir inte så mycket bättre om du vill ha rak och snygg heavy metal en fredag som denna!

1 reaktion på ”Vi måste prata om ARTCH!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *