At The Gates-emergency!

Oooooh noooo!

Visst är den över 10 år gammal, men ändå – ser du? Det här är fan inte bra! En av mina favoriter av alla merch-tröjor (du ser ett helt gäng av dem här) är trasig.. och jag vet fasen inte hur det gick till?

 

Högerarmen, fram. Ett rejält hål, som du kan se kan man ju peta igenom hela fingret utan problem. Och jaja, man kanske kan säga att det är ”vintage”, eller riva av ärmarna och köra den som ett linne, men det bär emot. Tröjan är ju från bandets avskedsgig i Stockholm, efter att jag misslyckats att få biljett först och sen vunnit en Tradera-aktion för närmare 2000 spänn och lyckats ta en plats i publiken till slut ändå. Sen dess har ju bandet spelat massor, släppt ”At War With Reality” samt ”To Drink From The Night Itself” och har rejält med ånga i maskinen. Nästan så man kan bli lite förbannad om man lagt ut den mängden pengar på ett ”avskedsgig”, men man får vara glad för alla bonusstunder istället. Hell, gick man på det skulle ju OZZY ha tappat alla sina fans ett par gånger om!

I alla fall. Såhär ser tröjan ut ”på riktigt”.

 

Finns väl bara en låt att spela egentligen. Som visar hur jag känner för det här. Enjoy…

1 reaktion på ”At The Gates-emergency!”

  1. Trist när favvo kläderna börjar rasa ihop. Men försök laga, typ lämna in till en skräddare, tror att de kan fixa detta relativt enkelt och knapp lämna spår efter sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *