Charmig liten tyskjävel!

Don efter person heter det, och ska man tro det så har jag den senaste tiden varit värld en riktigt liten jävel i glaset samtidigt som högtalarna invaderats av tyskfuzz. Dessutom har det ett samband, visar det sig om man undersöker det hela närmare!

Härom månaden fick jag en ny kollega på jobbet. Trevligt, speciellt som det visade sig att jag såg Discogs logga på hans skärm av en slump, och sen var musiksnacket igång. Han spårar i garagerocken och stonerrockens förlovade land, FU MANCHU, HELLACOPTERS tidiga, GLUECIFER och så. Klart han kommer med guldtips till undertecknad, och vice versa. Alltid kul, speciellt när det är lite oväntat. För att göra en lång historia kort så slutade det på något sätt med att jag spelat KADAVAR en helt massa senaste tiden (det är så enkelt att jag tipsade honom om THE SHRINE (baserat på hans smak) och de plockade jag ju upp på just ett KADAVAR-gig… och sen bar det dit hän). Samtidigt har jag köpt ett knippe exemplar av Stone brewerys bärs Little Bastard Ale, och vad får man se om man granskar den burken närmare?

Just det. Kolla den röda texten längst upp: ”Brewed In Berlin”. ? ! Det är ju helt magiskt, kan det vara ett sammanträffande, eller är det för tillfället tänkt att jag ska till Berlin? Vet inte. Det jag däremot vet är att detta är bra tyskt skit. Såväl musiken som bärsen. KADAVARs ”Berlin” är en favorit sen innan (du missade väl inte recensionen?), och Little Bastard Ale är nog bland det bästa man kan dricka med lite lägre alkoholhalt.  Bara att slå upp en till och njuta… ”Nearly As Arrogant As Ever”!

 

1 reaktion på ”Charmig liten tyskjävel!”

  1. Trevligt med en kollega med bra musik smak. Ölen är fin fin, kan nog bli en favorit i sommar. Speciellt jag som föredrar ÖL med lite lägre alkoholhalt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *